Visita Col·legi Cooperativa Son Verí Nou

Visita Son Verí Nou Septiembre 2018

Diumenge, 9 de setembre, l’equip del Col·legi Cooperativa Son Verí Nou, docents i no docents, ha vingut a S’HORT VELL i junts hem practicat algunes intervencions assistides amb cavalls i cans, a manera d’introducció a la programació de les mateixes en el seu curs acadèmic 2018-2019.

El Col·legi Cooperativa Son Verí Nou i S’HORT VELL porten anys col·laborant i duent a terme intervencions assistides amb animals en l’àmbit educatiu. Aquestes intervencions poden programar-se bé a les nostres instal·lacions, bé al centre educatiu, tot depenent del tipus d’intervenció.

L’objectiu d’aquestes intervencions és treballar el reconeixement i la gestió d’emocions, tot aplicant-ho a millorar l’autoestima, les habilitats socials, la cohesió de grup, etc.

Galeria de fotos: