Intervencions amb animals en l’àmbit educatiu: una font d’experiències inoblidables

Intervenciones con caballos en el ámbito educativo

S’Hort Vell duim a terme intervencions assistides amb animals en l’àmbit educatiu. Aquestes intervencions van destinades principalment a centres escolars i instituts interessats en programar activitats en què es treballen, entre d’altres, l’autoconeixement, la descoberta de l’altre (el TU), la cohesió de grup, la gestió de les emocions, la relaxació, l’aquí i l’ara, etc.

La setmana passada, mentre un grup de 1r d’ESO estava treballant amb la nostra psicòloga un exercici de concentració, respiració i relaxació amb ulls tancats (veure les instantànies), Carlissa, una Haflinger de 10 anys, es va acostar i acomodar, en total sintonia, al costat del grup. Va ser una experiència singular i un moment molt especial per a totes i tots.

Les intervencions assistides amb animals (cans i cavalls) en l’àmbit educatiu constitueixen una font d’experiències inoblidables.

Intervenciones con caballos en el ámbito educativo

¡Experiència assolida!